Om Os - Isterninger
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,ajax_fade,page_not_loaded,,columns-4,qode-theme-ver-9.2,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive
 

Om Os

VELKOMMEN TIL ISLEVERING

MØD VORES DEJLIGE TEAM

Vores mål hos Islevering.dk er, at give dig den bedste, hurtigste, nemmeste og billigste service, når du køber is. Vores virksomhed drives efter lean-konceptet. Vi er i konstant udvikling og tilstræber at optimere vores service, leveringstider og priser alle steder vi ser mulighed for det.

Herudover er vi alle fra servicebranchen og har levet af god kundepleje og forståelse hos vores kunder. Det betyder derfor meget for os, at du er tilfreds med os under hele købsprocessen.

LEVERING0%
TILFREDSHED0%
HURTIGHED0%
KUNDESERVICE0%

VORES DEJLIGE TEAM

rune

Rune Grønberg

CEO
alexander

Alexander Machon

CEO
SERVICE

Vi leverer den bedste og hurtigste service, når det kommer til isterninger. Vores telefon er åben fra kl 10-22 alle dage og vi hjælper både med rådgivning til mængde, cocktails og levering.

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

Vi har de skarpeste priser i Danmark og finder du det billigere hos en konkurrent, matcher vi bare prisen. Vi har 100% tilfredshedsgaranti.

HURTIG LEVERING

Mangler du is i dag? Intet problem - vi kan levere isen indenfor 4 timer fra du ringer, så I aldrig løber tør til festen.

RENE PRODUKTER

Vores team består af professionelle bartendere og vores service og produktion foregår efter samme høje standarder som vores bartendere følger bag baren.

TILFRESHEDSGARANTI

Skulle du, mod forventning, ikke være tilfreds med islevering.dk, så er vi altid åbne for ris & ros så vi kan blive bedre og kompensere ved evt. fejl eller mangler.

GRØNNE

Vi går op i et grønt miljø, grønt København og grønt Danmark. Derfor vil vi løbende foretage tiltag, der skal spare på udledning af Co2 og have fokus på genbrug. Du kan derfor altid aflevere dine flamingotønder tilbage hos os og få pant tilbage, så vi kan genbruge dem til fremtidige leveringer.

We work closely with you and carry out research to understand your needs and wishes.